De beste draagbare opladers op Amazon

Laten we eerlijk zijn: naarmate telefoons geavanceerder worden, is de batterijcapaciteit gewoon niet genoeg om je de dag door te komen. Gelukkig zijn er tal van draagbare laders op Amazon die uw telefoon snel en veilig opladen met compatibiliteit voor veel verschillende modellen.

Wat is een draagbare lader?

Een draagbare lader is een klein apparaat dat in een stopcontact kan worden gestoken om elektronische apparaten zoals smartphones, tablets en laptops van extra stroom te voorzien. Draagbare laders kunnen ook worden gebruikt om batterijen in gadgets op te laden. Er zijn veel verschillende merken en soorten draagbare laders beschikbaar op Amazon. Hier zijn de beste:

Anker Power Core 10000

De Anker Power Core 10000 is onze top keuze voor de beste draagbare lader omdat hij een hoge capaciteit heeft en veel apparaten tegelijk snel kan opladen. Het heeft een uitgangscapaciteit van 10.000mAh en kan apparaten tot vier keer sneller opladen dan de meeste andere laders. De Anker power Core 10000 is ook zeer betaalbaar in vergelijking met andere opties op de markt.

Nomadische stekker

De Nomad Plug is een andere geweldige optie voor een draagbare oplader omdat hij twee oplaadpoorten heeft waarmee twee apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen. Het bevat ook een ingebouwde batterij, zodat u het kunt gebruiken wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De Nomad Plug is iets duurder dan de Anker power Core 10000, maar het is het waard als u de meest veelzijdigheid mogelijk wilt met uw lader.

Een geschiedenis van draagbare laders

Draagbare laders hebben een lange weg afgelegd sinds ze begin jaren 2000 op de markt kwamen. In die tijd waren ze log en laadden ze apparaten langzaam op. Tegenwoordig zijn draagbare laders slank en snel en kunnen ze de meeste apparaten snel opladen. Dit artikel werpt een blik op de geschiedenis van draagbare laders en belicht enkele van de beste op Amazon.

De eerste bekende draagbare oplader werd in 2001 gemaakt door Sony. Het was een klein, slank apparaatje dat aan apparaten kon worden bevestigd om ze van stroom te voorzien. De oorspronkelijke lader was log en het duurde enkele uren om een iPhone 5-batterij op te laden.

In 2004 bracht Qualcomm de Quick Charge Technology uit, waarmee apparaten sneller dan ooit tevoren konden worden opgeladen. Deze technologie maakte de weg vrij voor compactere en snellere draagbare opladers.

In 2007 bracht Anker de allereerste minidraagbare oplader uit die speciaal was ontworpen voor smartphones. De Anker power Core 10000 kon een iPhone 4 acht keer opladen voordat hij zelf opnieuw moest worden opgeladen.

In 2012 bracht Samsung de Galaxy S III smartphone uit, die een ingebouwde batterij had die als draagbare lader kon worden gebruikt. Hierdoor konden gebruikers onderweg van energie voorzien blijven zonder een aparte oplader mee te hoeven nemen.

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende soorten draagbare laders beschikbaar op Amazon. Sommige zijn speciaal ontworpen voor telefoons of tablets, terwijl andere kunnen worden gebruikt om bijna elk type apparaat op te laden, waaronder laptops, camera’s en drones.

Soorten draagbare laders

Er zijn een paar soorten draagbare laders die u kunt overwegen aan te schaffen. De eerste is een standaard wandcontactdooslader. Deze laders kunnen worden aangesloten op elk standaard stopcontact en zorgen voor het snel opladen van uw apparaten. Het tweede type lader is een reislader. Deze laders zijn ontworpen om klein en licht te zijn, zodat ze onderweg kunnen worden meegenomen. Ze hebben meestal meerdere poorten, zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Het laatste type lader is een gecombineerde reis-/stopcontactlader. Dit type lader heeft zowel wandcontactdoos en reizen mogelijkheden, waardoor het de perfecte optie voor degenen die behoefte hebben aan beide opties.

De beste draagbare laders op Amazon

Draagbare laders zijn redders in nood als je telefoon of tablet bijna leeg is. Of u nu op reis bent of gewoon uw apparaat bijgevuld moet houden, deze laders klaren de klus. Hier zijn onze keuzes voor de beste draagbare laders op Amazon:

Anker power Core 10000

De Anker power Core 10000 is een krachtige oplader die de meeste apparaten tot 10 keer kan opladen. Het heeft een ingebouwd LED-lampje en een handige reisadapter zodat u het overal ter wereld kunt gebruiken. De prijs is ook zeer redelijk op iets meer dan $ 25.

Repower 26800mAh draagbare oplader

Als je op zoek bent naar een oplader die meer dan één apparaat tegelijk kan opladen, dan is de RAVPower 26800mAh draagbare oplader de perfecte optie. Hij kan tot vier apparaten tegelijk opladen en heeft een ultrasnelle oplaadsnelheid zodat je niet lang hoeft te wachten tot je apparaten volledig zijn opgeladen. Het enige nadeel is dat het een beetje aan de dure kant is met ongeveer $60.

Anker Power Core+ 26800mAh draagbare oplader

Als u op zoek bent naar een lader met nog meer vermogen, is de Anker power Core+ 26800mAh Portable Charger zeker het overwegen waard. Hij kan de meeste apparaten tot 12 keer opladen en wordt geleverd met een extra AC-wandstekker, zodat u hem overal ter wereld kunt gebruiken. Het is echter iets duurder dan sommige van onze andere keuzes

Conclusie

Op zoek naar een goede draagbare oplader? Zoek niet verder! In dit artikel zetten we de beste draagbare laders op Amazon op een rij, gebaseerd op onze evaluatie van verschillende factoren. Van ontwerp en functies tot prijs en klantbeoordelingen, we hebben geprobeerd alles te behandelen wat u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine back-uplader of iets dat uw apparaten kan voeden terwijl u onderweg bent, we hopen dat deze lijst u zal helpen de juiste optie voor u te vinden.

Leave a Comment